Senaste inläggen

Av storm82 - 14 januari 2016 00:23

Igår förlorade jag min familj, inte så att dom dog, men dom tog beslut att än en gång inte lyssna på vad jag hade att säga, så jag tog beslutet att bryta med dom. Innan jag ens hade fått förklara, så började personen att dra sina egna slutsatser, gapa och skrika på mig, Jag har tröttnat på att min familj behandlar mig som skit, att jag inte blir trodd, att dom alltid utser mig till syndabocken. Vem ska dom nu utse till det svarta fåret? för jag tänker inte svara när dom ringer, svarade på ett sms idag som mamma skickade, men det var för att få henne att fatta att jag inte mår bra, att jag vill att dom lämnar mig ifred. att jag inte orkar med dom längre. Orkar inte med allt drama, allt som jag måste ordna upp. 

Det här är ett av dom svåraste besluten jag har behövt att ta. Men jag tog det, det känns jobbigt, men jag ska visa dom att jag klarar mig utan dom.... 

ANNONS
Av storm82 - 17 december 2015 18:13

Nu är snart julen här igen.. och jag mår sämre än vanligt, jag har familj, jag har några få vänner, men bor i en stad som man knappt känner någon, ingen familj nära, men det är mitt eget val, 4e julen i rad som jag är ensam, ska fira med familjen, men sen åker jag hem igen, till min lilla lägenhet och min katt. Känslan jag har är att problemen läggs på mig, Jag har ingen egen familj, inga barn, ingen pojkvän, vid såna här tider känner man av ensamheten ännu mer, vill bara försvinna, börja om på nytt, där varken familj eller så kallade vänner vet vart jag tagit vägen, har ingen lust längre, kroppen värker, hjärtat är trasigt, kan knappt förmå mig till ännu en dejt med han som säger att han är mr right, men när det väl kommer till kritan är personen bara ute efter sex, Jag undrar vad jag gjorde för ont i mitt tidigare liv som gjorde att jag måste få utstå allt detta.. 

ANNONS
Av storm82 - 30 november 2015 14:57

Igår kollade jag på en musikvideo som en kille som några av mina gamla ungdommar känner har gjort, kollade in kommentarsfälltet och blev paff. 

Politikerna som idag ska vara en förebild och sköta sig, tror att man kan uttrycka sig hur man vill, till det hela hör det att killen vars musikvideo har fått den här kommentaren, är så svensk som man kan bli. 

 
Äcklig låt! Tyvärr som Nasir - Kanecco Lämna eller bli utskickade"
 
Vilka signaler sänder det här till våra ungdommar som finns där ute i landet? Vet inte ens om jag vågar publicera det här inlägget då jag antagligen kommer bli påhoppad från alla håll. Men anser att alla mäniskor ska ha samma värde. Kommer man hit till detta land och sköter sig, så ska man ha samma rätt som alla andra att få leva ett normalt liv, få kunna vara trygg och må bra. Sen dom som kommer och missköter sig kan åka tillbaka till där dom kom ifrån. Jag läser varje dag om vad personer gör mot varandra, bränner ner asylboenden, skickar folk efter varandra, det intressanta är att folk skyller allt på invandringen, vart kommer det hela att sluta?????
Av storm82 - 17 november 2015 09:00

Du säger att du känner mig,,,, du säger att jag är lätt att läsa... att du vet hur jag tänker, vem jag är, 

Att jag är din avbild...... 

Nej du vet inte mycket om mig, det var många år sedan jag slutade låta dig se vem jag är och vad jag tänker. Varför skulle jag låta dig komma nära, när du ändå bara gör mig illa. Du tjatar om att jag ska flytta närmare, varför skulle jag lämna den stad som varit min hemstad dom 10 senaste åren. Du vill styra, du vill kontrollera, men jag bröt mig loss för länge sedan. Att du betalar mina resor hem till er, det får ni gärna göra, efter allt du gjort mot mig, efter allt du sagt, Att jag aldrig skulle klara mig själv, att jag är spelmissbrukare, spelar bort alla pengar som jag har. Du har gjort allt för att trycka ner mig, sen den dagen som jag föddes, att vara en liten docka, synas men inte höras. gjorde man något fick man en blick som sa att det där kommer du att få sota för sen..... konstigt att man flyttat iväg, så man slipper din inblandning i mitt liv... 

Av storm82 - 11 november 2015 08:46

Varför köpa sex, när man kan få det gratis genom alla dejtingsajter som finns?

En sak som jag märker som singel idag när man är ute på tex badoo, happypancake, etc. Är killars syn på kvinnor, jag är väldigt medveten om att det med all säkerhet är likadant åt det andra hållet. Men jag kan ju bara utgå från vad jag själv råkar ut för. 

Häromveckan var det en 19 åring som skrev till mig, hans första kommentar var:

"Vad gör en MILF som du ute på badoo?" Min första tanke var då. Jag är 33 år gamal, har inga barn, och blir kallad för MILF.... suck, tryckter bort honom utan att svara. 

I lördags var det en annan 19 åring som skrev detta till mig:

"Imorgon ska jag ut i krig, vill du göra min sista kväll njutbar?" Samma sak igen, skakar på huvudet och blockerar den här personen. 

Sen finns det äldre karlar som skrivit saker som typ:

"vill du träffas och ha det skönt tillsammans?" 

"Vill du ses för en skön stund?" 

etc etc, listan kan göras lång. 

Sen finns det ju dom som man pratar ett tag med.. sen kommer påtryckningarna om bilder. och ju mer tiden går, ju mer avklätt vill dom ha. Jag vet inte vem det är som sitter på andra sidan skärmen, så nakenbilder får dom klara sig utan, men i samma veva som det tjatet börjar, börjar jag förlora respekten för dom. 

Sen kan jag inte förstå dom som ska skicka bilder på sitt käraste organ. Är det för att man ska bli imponerad? Jag kan då inte precis påstå att det någonsin har imponerat mig.. Jag blir istället lite äcklad. Jag är inte ute på nättet för att få mig ett ligg. 

Jag hoppas och vill fortfarande tro att man kan hitta kärleken..... 

Av storm82 - 16 oktober 2015 09:31

Sitter man som vanligt på sin fas3 plats, inväntar att klockan ska bli halv tolv så man får gå hem och ta helg, Fick igenom att jag får gå här på halvtid, då både kroppen och psyket inte är det bästa. Man ska ju inte se tillbaka säger dom. Men det gör man ändå. tänker på hur mycket det gav att ha ett jobb. Nu sitter man med en massa bittra personer som många av bara sitter av tiden i väntan på att få gå i pension.

Själv tar jag en dag i taget, släpar mig iväg till min dagliga aktivitet. hur dåligt jag än mår. Att min födelsedag och jul närmar sig gör ju inte precis saken bättre. Pank är man som vanligt, kommer nog att hoppa över dena dystra dag iår. Men man vet ju aldrig. Saknar att ha folk omkring mig. känner mig så ensam, Vem skulle sakna mig om jag försvan?????

Av storm82 - 15 oktober 2015 09:24

Nu var det ett tag sen jag skrev något, men mycket har hänt sen i våras. Jag fick ett jobb dom fritidsledare på 75% i ett halvår med chans till förlägning. Allt började jättebra, kroppen orkade med både att jobba och pendla. Det den dock inte orkade med, var alla klagomål cheferna kom med. Jag erkänner att jag inte är felfri. Det är ingen, men att hela tiden få höra vilken dålig mäniska man är. Att man hela tiden gör fel, behandlar andra illa, sen till råga på allt får munkavel av chefen inför min egen erbetsgrupp, fick mig till slut att må dåligt att gå upp och åka till jobbet. Jag funderar på hur mycket av kritiken som jag fick är lögn och uppdiktat? hur mycket som är förvrängt. Jag har då aldrig förut blivit tillsagd att jag inte får diskutera med mina kollegor om saker som gäller mig. Eller är det mina kollegor som jag inte skulle ha litat på? För när jag fick beskedet att jag inte skulle få fortsätta så fick jag det inför hela arbetsgruppen. Chefen tog det inte med mig enskillt innan. Detta gjorde att några av dom som jag jobbade med tog illa upp. Det som känns mest är att dom inte kollade med någon av dom som jag verkligen jobbade med hur jag skötte mitt jobb, utan gick på rykten. Ska det verkligen vara så illa så det är cheferna som bränner ut sin personal? som får den till att må dåligt över att gå till sina arbetsplatser? Och ingen gör något. Önskar jag hade mer ork och energi men det har jag inte, jag fick inte ens försvara mig själv, utan när jag försökte så sa dom att dom bara berättade vad dom fått reda på, ska man inte ha rätt att få säga ens egen verion då?

Nu försöker jag komma upp ur detta hål som dessa två lysande briljanta bra chefer har satt mig i. Ta nya tag och intala mig själv att jag inte är någon dålig person. Men det är en bra bit att ta sig upp igen......  

Av storm82 - 10 maj 2015 14:10

Jag har gett upp hoppet om att få bli mamma, att hitta kärleken, att få vara smärtfri, att få vara lycklig. Jag är inte den personen som mänen vänder sig om efter, inte den som får komplimanger. Mig använder dom som någon som är lätt att få sex av. Tröttnat helt på dessa män, vet dom inte att även jag har känslor?

Ska få träffa min lilla systerdotter om knappt två veckor, tankarna om detta har fått mig att fundera, jag kommer aldrig kunna orka hålla i en bebis så länge som dom behöver, värken är olidlig för det mesta, speciellt när jag ska använda musklerna. Jag vill inte bli en börda för någon. Lika bra jag koncenterar mig på mitt jobb, se om jag kan ge den extra kärlek som jag har till tjejerna och killarna på jobbet. 

<3

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se